Застосування CVP-аналізу в процесі ціноутворення на вітчизняних підприємствах - Ларка, Н. І.; Манчинська, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуті проблеми ціноутворення на вітчизняних підприємствах. Систематизовано основні методи встановлення ціни. Запропоновано видозмінений метод CVP-аналізу з урахуванням умов вітчизняного ринку.

The article deals with the problems of pricing that domestic enterprises face nowadays. The basic methods of pricing are systematized. A modified method of CVP-analysis with regard to the conditions of domestic market is suggested
Keywords: цінова політика; ціноутворення; CVP-аналіз; price policy; pricing