Роль гендерних стереотипів у формуванні майбутнього психолога-лідера - Костиря, Ірина Валентинівна; Корженко, Аліна Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Соціокультурний процес формування у суспільстві різниць у чоловічих та жіночих ролях, поведінки, ментальних і емоціональних характеристиках торкається майже усіх сфер сучасного життя. У статті розглядаєтся роль гендерних стереотипів та їх значення під час становлення майбутніх психологів-лідерів.
Keywords: підготовка фахівців; соціальні шаблони; жіноче лідерство