Сучасний стан стрибка з жердиною в Україні - Бубнов, Володимир Олександрович; Конестяпін, В. Г.; Нужна, Н. Є. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В роботі представлені статистичні результати дослідження сучасного стану стрибка з жердиною в Україні.
Keywords: змагальна діяльність; стрибок з жердиною; результативність; українські легкоатлети; міжнародні змагання; досягнення; легка атлетика; сучасний стан