Маркетинговий аналіз міжнародного ринку на основі проектного підходу - Глізнуца, Марина Юріївна; Крамськой, Дмитро Юрійович; Перерва, Петро Григорович (Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського, 2023)
В доповіді доведено, що великою перевагою маркетингу в соціальних мережах є його низька вартість. Легке засвоєння основних принципів SMM дозволяє не звертатися до сторонніх фахівців. Дуже важливою особливістю маркетингу в соціальних мережах є побудова неформальних, довірчих відносин з клієнтом. При цьому є можливість отримати унікальну інформацію про клієнта, оскільки перед вами персональні сторінки всіх залучених клієнтів, ви можете визначити їх інтереси, місце роботи/навчання, приблизний вік, захоплення, рівень платоспроможності.
Keywords: маркетинг; бізнес; проектний менеджмент; міжнародний ринок; аналіз