2022-11-082022-11-082022Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 177 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59042.2409-6423https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59042У цьому збірнику представлені матеріали учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості», в якому автори аналізували сучасні технології та розглядали сучасні проблеми в харчовій та косметичній промисловості. Вносили цінні пропозиції та демонстрували практичні досягнення. У збірнику містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів. Однією з основних цілей конференції було також співробітництво між провідними вітчизняними та зарубіжними виробництвами. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.ukконференції НТУ "ХПІ"праці вчених НТУ "ХПІ"хіміябіотехнологіїнанотехнологіїекологіякосметична промисловістьхарчова промисловістьбіологічно активні речовининаноречовиниХімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловостіBook