Сравнение затрат мощности на перематывание в гусеничном обводе танка Т-72 методами численного и натурного эксперимента - Волонцевич, Дмитрий Олегович; Богач, А. С. (НТУ "ХПИ", 2010)
В статті розглянуто порівняння результатів розрахунків на запропонованій в попередніх публікаціях комплексній функціональній математичній моделі різних варіантів сполучень конструктивних параметрів гусеничного рушія з гумово-металевим шарніром танку Т-72 на предмет витрат потужності на перемотування.

In article comparison of calculations results on the complex functional mathematical model of different variants of design data combinations offered in the previous publications caterpillar mover with rubbermetallic hinge of tank T-72 about capacity losses on a rewinding is considered.
Keywords: гусеничные машины; гусеничные движители; гусеничные ленты; эффективность