Віктор Кірпічов очима сучасників - Радогуз, Сергій Анатолійович (Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, 2013)
У статті відтворено особистісний портрет талановитого педагога та вченого, фундатора вищої технічної школи України – Віктора Львовича Кирпичова.

The personal portrait of the exceptional teacher and scholar, founder of the Higher Technical School in Ukraine – V. Kirpichov is reproduced in the article.
Viktor Kirpichov in views of contemporaries
Keywords: історія НТУ "ХПІ"; Харківський практичний технологічний інститут; Кирпичов Віктор Львович; біографія; директор; педагог; семінари; викладання; Kirpichov V.; memories; science history; Kyiv polytechnic institute