Раціональне управління персоналом як одна із найважливіших складових діяльності підприємства - Обидєннова, Т. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто управління персоналом підприємства як процес, який є важливою ланкою в діяльності підприємства в сучасних ринкових умовах, а також приділено увагу проблемам відбору та підбору персоналу.

The article considers the personnel management of the enterprise as a process which is an important part in the activities of the enterprise in a modern market economy, but also paid special attention to problems of selection and recruitment.
Keywords: організація; відбір персоналу; підбір персоналу