Оцінка ефективності інноваційного розвитку кадрового потенціалу організації - Матросов, Олександр Дмитрович; Ішков, О. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
В роботі розглядаються напрями оцінки ефективності інноваційного розвитку кадрового потенціалу організації з метою підвищення економічного потенціалу організації в цілому. Аналізуються існуючі методи оцінки ефективності інноваційного розвитку кадрового потенціалу та її основні критерії. Запропонована система приватних показників оцінки ефективності інноваційного розвитку кадрового потенціалу робітників.

In this paper the assessment of the effectiveness of innovative development of the personnel potential of the organization to improve the economic potential of the organization as a whole. Analyzed existing methods of evaluating the effectiveness of innovative development of human potential and its main criteria. The proposed system of private indicators for assessing the effectiveness of innovative personnel development workers.
Evaluation efektivnosti innovacijnogo rozvitku personnel potencialu organizaci
Keywords: інструментальна оцінка; експертна оцінка; критерії оцінки; статистика кадрової структури; статистика винагороди; efficiency; human resources capacity; innovative development; instrumental score; expert evaluation; evaluation criteria; statistics; statistics of rewarding staff