Вплив організації обліку заробітної плати на ефективність діяльності підприємства - Бровко, В. М.; Афанасьєва, В. К. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто шляхи покращення організації обліку заробітної плати на ефективність господарської діяльності підприємства.

The ways of improvement of organization of account of salary are considered on efficiency of economic activity of enterprise.
Keywords: бухгалтерський облік; мотивація; робоча сила; оплата праці; закон підвищення продуктивності праці; економічні відносини