Реалізація інтелектуального потенціалу працівників як передумова ефективності управління капіталізацією компанії - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2010)
Обґрунтовано, що в умовах побудови інноваційної економіки України актуальною проблемою є роль бухгалтерського обліку людського капіталу для управління капіталізацією компанії.

It has been grounded that under formation of innovative economy of Ukraine the urgent problem is the role of accounting for labor capital for managing company’s capitalization.
Sale of employees' intellectual potential as a prerequisite of effective management of company's capitalization
Keywords: людський капітал; інтелектуальний капітал; бухгалтерський облік; капіталізація активів; капіталізація витрат