Нагруженность навесного механизма трактора - Мироненко, Виктор Иванович; Скляров, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Запропонована методика складових реакцій в ланцюгах начіпного механізму і вплив їх на роботу системи регулювання режимами роботи тракторного агрегату.
Keywords: вес звеньев; уравнения сил; координаты центра тяжести; система силового регулирования; навесная система