Оцінка економічних наслідків прийняття управлінських рішень - Косенко, Софія Андріївна; Савченко, Ольга Ігорівна; Перерва, Петро Григорович (Луцький національний технічний університет, 2023)
Висунуто робочу гіпотезу, згідно з якою економічна оцінка та аналіз є єдиним, відносно автономним складовим елементом у системі управління підприємством, що має цілісну структуру, внутрішні та зовнішні зв'язки та їх специфічну впорядкованість у механізмі взаємодії з іншими структурними елементами управління. Побічним ефектом гіпотези є змішування витіснення або навіть підміна понять "аналіз" і "оцінка" (як окремі), коли вони використовуються для опису процесу управління або пов'язаних з ним видів діяльності та операцій.
Keywords: управлінські рішення; промислові підприємства; оцінка; наслідки; ефективність