Методологія оцінки функціональної стабільності машинно-тракторного агрегату за критерієм стійкості руху - Артьомов, М. П. (НТУ "ХПІ", 2013)
Обґрунтовано методологію оцінки функціональної стабільності машинно-тракторних агрегатів на основі порівняння поточних і номінальних параметрів стійкості руху трактора у взаємозв’язку із роботоздатністю його елементів

The assessing methodology of machine-tractor units functional stability by comparing the current and nominal parameters stability of the tractor in conection to the efficienty of its elements is substantiated of the article
Keywords: рульове керування; параметри; роботоздатність; елементи; потужність; тягове зусилля; functional stability; methodology; steering; parameters; stability movement