Модифікування периклазохромитовых неформованних безвипалювальних матеріалів - Бражник, Діна Анатоліївна; Повшук, В. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
This article describes the study of pfisical and mechanical properties of materils periclazocromit fabricated by vibratory casting. The results of samples tests of materials using different modifiers are compares. The most of an optimal supplement determined.

У статті наведено дослідження фізико-механічних досліджень властивостей периклазохромітових матеріалів. Порівнюються результати іспитів зразків матеріалів при використанні різних модифі- кованих добавок. Визначені найбільш оптимальні добавки.
Keywords: периклазохромітові вогнетриви; футеровка матеріалів; хромит; периклаз; уявна щільність; метод пресування