Практичне застосування моделі оцінки ефективності інвестиційних проектів на ВАТ "КЗТВ" - Бала, В. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті приведений приклад практичного застосування моделі оцінки ефективності інвестиційних проектів на промисловому підприємстві.

In the article the example of practical application of model of estimation of efficiency of investment projects is resulted on an industrial enterprise.
Keywords: динаміка; промисловість; аналіз; ризики; model; efficiency; dynamics; investments; industry; analysis; risk