Послідовність та засоби моделювання системних задач удосконалення транспортних технологій - Нагорний, Є. В.; Дорохов, О. В. (НТУ "ХПІ", 2006)
Розроблено схеми опрацювання проблемних ситуацій та математичного моделювання логістичних системних задач транспортних технологій. Запропоновано застосування системного підходу до взаємозв’язків суб’єктів, задач транспортного обслуговування, методів їх вирішення.
Keywords: обслуговування транспортне; логістика; програмування об'єктно-орієнтоване