Деякі аспекти розвитку графічного дизайну кінця ХХ – початку ХХІ ст. - Храмова-Баранова, О. Л.; Цьомра, Т. С.; Вискварка, Я. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті показано розвиток і впровадження засобів графічної виразності в графічному дизайні в контексті розвитку дизайну і мистецтва. На основі аналізу документальних матеріалів і їх узагальнення, систематизовано розвиток і впровадження основних засобів графічної виразності і їх вплив на показники якості в дизайні

This article shows the development and implementation of the expression in the context of the development of graphic design and art. Based on the analysis of documentary materials, systematically introducing fixed assets and their impact on indicators of quality in design
Keywords: ілюстрація; моушн дизайн; графіка; колір; illustration; motion design; graphics