Особливості та ознаки економіки знань - Перерва, Петро Григорович; Маслак, Марія Володимирівна (My University, 2021)
Доведено, що управління знаннями включає вивчення і оптимізацію взаємопов'язаних процесів пошуку інформації, її подальшого використання, перетворення інформації на знання, розробку методів представлення знань, які допоможуть отримати прибуток з обсягу знань, що знаходиться в розпорядженні організації, а також навчання персоналу.
Keywords: економіка знань; інтелектуальна власність; ефективність; промислові підприємства