Особливості поводження з фармацевтичними відходами зі скла, що підлягають утилізації - Самойленко, Наталія Миколаївна; Баранова, Антоніна Олегівна (Interdruk, Warszawa, Poland, 2021)
Обґрунтовано об'єктивну необхідність та доцільність використання фармацевтичних відходів зі скла як ресурсоцінної сировини. Розглянуто особливості поводження з утилізуємими відходами при різних видах операцій. Визначено проблему створення ефективної системи поводження з відходами в Україні.

The objective necessity and expediency of using pharmaceutical glass waste as resource-valuable raw materials has been substantiated. Aspects of recyclable waste management in various types of operations are considered. The problems of creating an effective waste management system in Ukraine have been identified.
Aspects of pharmaceutical glass waste management for recycling
Keywords: навколишнє середовище; екологія; вакцинація; лікарські препарати; пандемія; хімічне виробництво; pharmaceutical glass waste; environmental impact; waste management; utilization