Основні особливості безконтактних суміщених синхронних генераторів зі структурою обмотки ротора, що періодично змінюється - Клементьєв, Олександр Валентинович (НТУ "ХПІ", 2006)
Розглядаються особливості конструкції і фізичних процесів в безконтактній синхронній машині зі структурою обмотки ротора, що періодично змінюється.

In the article, some features of design and physical processes in a noncontact synchronous machine with an alternating rotor winding structure are examined.
On some features of noncontact combined synchronous generators with an alternating rotor winding structure
Keywords: синхронні машини; магнтітопроводи; силові обмотки; обмотки збудження; енергетичні показники; надійність синхронних машин; noncontact combined synchronous machine; excitation winding; rotor winding; alternating structure; switching