Інтегрування у технічних розрахунках транспортних систем з використанням комп'ютерної математики - Дубініна, Оксана Миколаївна; Любарський, Борис Григорович; Єріцян, Багіш Хачикович; Рябов, Євген Сергійович (Мадрид, 2020)
Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості, докладно розібрані приклади, задачі для аудиторного та самостійного розв’язку, а також 30 варіантів типових індивідуальних домашніх завдань. Призначено насамперед для студентів, що здобувають вищу освіту у галузі знань транспорту, може бути корисним студентам і викладачам усіх технічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; тиск рідини; рух тіл; координати центра ваги; теорема-формула Ньютона-Лейбніца; використання середовища MathCad