Математичне моделювання майбутніми інженерами в ході навчання теорії ймовірності та теорії випадкових процесів - Власенко, К. В.; Чумак, О. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проаналізовано сутність процесу навчання математичних дисциплін у вищий інженерній школі. Розроблено методичні рекомендації щодо управління математичним моделюванням майбутніми інженерами у ході аудиторних занять з теорії ймовірності та теорії випадкових процесів. Запропоновано організаційні методи і форми розв’язування професійно орієнтованих завдань з ТЙ та ТВП.

Nature of the learning process of mathematical disciplines in higher engineering school is analyzed. Guidelines are designed to manage the mathematical modeling of future engineers in the classroom on probability theory and stochastic processes. Organizational forms and methods proposed to address the career-oriented jobs in probability theory stochastic processes
Keywords: технічні ВНЗ; професійна підготовка; інженерні кадри; методичні рекомендації