Система загроз економічної безпеки підприємства - Мельник, О. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті визначено зміст поняття «економічна безпека підприємства», розглянуті визначення «небезпека», «попередження», «ризик», «загроза». Здійснено класифікацію загроз за основними ознаками. Узагальнено вплив загроз на підприємство.

The article defines the concept of "enterprise economic security", given definitions "danger", "prevention", "risk", "threat". The classification of threats made according to the main features. Generalized the impact of threats on the enterprise.
Keywords: небезпека; попередження; ризик; загроза