Фінансовий аналіз: методичний інструментарій та сучасні проблеми - Мочаліна, З. М.; Воскобойніков, В. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуті проблемні питання фінансового аналізу суб’єкту господарювання задля забезпечення прийняття обґрунтованих і виважених управлінських рішень, що є особливо актуальними в існуючих економічних умовах країни.

Subjects of management financial analysis problem issues are considered in the article for proved and weighed administrative soultions securing that especially topical in existing economic conditions of the country.
Keywords: економіка; управлінські рішення; CVP – аналіз; показник рентабельності; фінансовий цикл; коефіцієнт оборотності