Ігрове проектування в студентських олімпіадах - Березуцький, Вячеслав Володимирович; Латишева, Майя Михайлівна; Павленко, Тетяна Семенівна; Мілейко, О.; Халявка, О.; Шкілько, М. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядаються особливості підготовки, організації й проведення першої міжнародної студентської олімпіади по дисципліні "Безпека життєдіяльності" з урахуванням істотного розходження навчальних програм вищої школи країн учасниць.

The peculiarity of training, organization and conducting of the Fist International Student Olympiad by subject Safety of Living with regard for considerable difference of countries-competitors university syllabus.
Keywords: сучасна освіта; предметні олімпіади; промислова безпека; курс "Безпека життєдіяльності"; гра з екологічної безпеки; ділова гра "Травма"; ігрові моделі