Теорії мотивації в умовах кризового управління - Гречишкіна, Т. Д. (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
В умовах кризового керування, яке утворилося у зв’язку з військовими діями в Україні, ресурсний потенціал дуже обмежений. Для керівників будь-яких ланок важливе якісне зростання праці, ефективна робота. Управлінню в кризовій площині притаманна основна відмінність – налагодження між елементами організаційної структури постійної взаємодопомоги: в групі можливі стреси, потреба в психологічній консультації т. п. Менеджеру необхідно використовувати методи мотивації, які сприятимуть підвищенню духу, це потребує розробки відповідного інструментарію.
Keywords: кризове управління; методи мотивації; криза; цінність навичок