Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я - (:unkn) unknown (Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції MicroCAD-2021 за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців. Тези доповідей відтворені з авторських оригіналів.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; військова техніка; Збройні Сили України; інформаційні технології; програмне забезпечення; електрична енергія; оборона; колісно-гусенічні машини; танкові дизельні двигуни; ракетні комплекси; танкобудування; балістика; артилерія