Дью ділідженс в сфері комплаєнс-безпеки - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Доведено, що поняття due diligence застосовується як протилежність недбалості або зловживання, може використовуватися для юридичної або морально-етичної оцінки діяльності суб'єкта.
Keywords: економічна безпека; промислові підприємства; корупція; шахрайство