Економіка підприємства - Посохов, Ігор Михайлович; Дюжев, Віктор Геннадійович; Погорєлова, Тетяна Олексіївна (НТУ "ХПІ", 2015)
В посібнику розглядаються практичні аспекти основних проблемних питань сучасної економіки підприємства, засвоєння яких дасть змогу майбутнім економістам і управлінцям більш ґрунтовно засвоїти теоретичні положення цієї навчальної дисципліни, набути практичних навичок у проведенні різноманітних економічних розрахунків У зв'язку з цим у кожному розділі наведені методичні рекомендації і задачі відповідного тематичного спрямування. Посібник призначений для студентів економічного і технічних факультетів інституту підвищення кваліфікації, економістів, менеджерів, підприємців, науковців та викладачів, яких цікавлять практичні проблеми економіки підприємства.
Keywords: економіка підприємства; основні виробничі фонди; оборотні засоби; оплата праці; інноваційна діяльність; виробнича потужність; виробнича програма; собівартість; ціноутворення; прибуток; рентабельність; ефективність інвестицій; інвестиції