Управління операційним важилем як фінансовий метод підвищення прибутковості - Клименко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі розглянуто фінансовий метод поліпшення прибутковості за рахунок управління операційним важелем. Виявлені фактори впливу на прибуток підприємства.

This article describes a method to improve the financial profitability at the expense of operational leverage. The factors of influence on the profits of the enterprise.
Keywords: бізнес-технології; підприємство; резерви приховані