Управлінський консалтинг (тренінг) - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Силабус освітньої компоненти ОПП «МОА» 073 «Менеджмент» «Управлінський консалтинг (тренінг)», магістр містить цілі, структуру, компетенції, очікувані результати навчання, прериквізити, інформацію про викладача, теми лекцій, завдання практичних, рекомендовану літературу та критерії оцінки.
Keywords: силабус; управлінський консалтинг; тренінг; процесне консультування