Організація системи державних закупівель у країнах ЄС - Мельников, Олег Станіславович (ХарРІ НАДУ "Магістр", 2012)
Проведено аналіз специфіки функціонування системи державних закупівель у країнах ЄС. Виділено основні напрями подальшого вдосконалення українського законодавства в цій сфері з урахуванням досвіду організації прок’юременту в країнах Євросоюзу. The analysis of specifics of functioning of government procurement system in EU member countries has been conducted. Some directions for further improvement of Ukrainian procurement legislation based on the EU experience are selected.
Keywords: державні закупівлі; конкурсні торги; електронні закупівлі; процедури проведення торгів; public procurement; tenders; electronic procurement; bidding procedures