Зміст та структура поняття "педагогічна майстерність" у вимірах науковців та майбутніх докторів філософії економічних та інженерно-технічних спеціальностей - Ігнатюк, Ольга Анатоліївна (My University, 2018)
Статтю присвячено актуальній проблемі формування основ педагогічної мастерності, як результата готовності до педагогічної діяльності аспірантів економічних та інженерно-технічних спеціальностей. У центрі уваги перебуває процес навчання педагогічним дисциплінам в умовах технічного університету організованого на засадах міждисциплінарного і компетентісного підходів. Визначено сутність терміну "педагогічна майстерність" у вимірах видатних педагогів та майбутніх докторів філософії економічних та інженерно-технічних спеціальностей.

The article is devoted to the actual problem of pedagogical excellence basis formation as a result of readiness to the pedagogical activity of doctoral students in the technical university. The process of pedagogical disciplines teaching on the basis of multidisciplinary and competence approaches is in the focus of attention. The essence of the «pedagogical excellence» definition in thoughts of outstanding pedagogues and future doctoral students economic and engineer specialty is determined.
Keywords: аспірант; доктор філософії; економічні спеціальності; інженерно-технічні спеціальності; компетентнтісний підхід; майбутні викладачі; міждисциплінарний підхід; освітньо-науковий рівень; педагогічна майстерність; педагогічні дисципліни; технічний університет; doctoral student; PhD; competence approach; future pedagogues; multidisciplinary approach; educational-scientific level; pedagogical excellence; pedagogical disciplines; technical university