Розробка моделі аналізу термограм молочних залоз жінок на засадах нечіткої логіки - Шушура, О. М.; Тітова, А. Ю. (НТУ "ХПІ", 2016)
Запропоновано новий підхід до аналізу характеристик термограм молочних залоз жінок під час діагностики онкологічних захворювань. Формалізовані вхідні та вихідні лінгвістичні змінні моделі аналізу кількісних та візуальних характеристик термограм МЗ на засадах нечіткої логіки, сформована її база знань та обрано алгоритм нечіткого виводу, перевірена адекватність моделі.

A new approach to analyzing the characteristics of thermal image breasts of women in the diagnosis of cancer was proposed. Input and output linguistic variables of model analysis of quantitative and visual characteristics of thermal image breast based on fuzzy logic were formalized, fuzzy knowledge base was formed and fuzzy inference algorithm was selected, the adequacy of the model was tested
Development of model analysis of thermal images breast women based on fuzzy logic
Keywords: термограма молочних залоз; онкологічні захворювання; нечітка логіка; thermal image breast; cancer; fuzzy logic