Методичні вказівки до практичного заняття № 8 "Методи дослідження виробничого травматизму" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Горбенко, Вероніка Володимирівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (My University, 2023)
Мета роботи – ознайомитися з методами аналізу виробничого травматизму і оволодіти практичними навичками щодо визначення коефіцієнтів частоти, важкості та втрат, які використовують при порівняльній оцінці показників травматизму різних підприємств.
Keywords: методичні вказівки; нещасні випадки; охорона праці; отруєння; професійні захворювання; трудова діяльність