Кричковська, Лідія ВасилівнаАнан'єва, Валерія ВікторівнаБєлінська, Анна Павлівна2020-09-152020-09-152015Пат. на корисну модель 103327 Україна, МПК (2015.01) A23L 1/00. Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення / Кричковська Л. В., Анан'єва В. В., Бєлінська А. П. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u 2015 06078 ; заявл. 18.06.2015 ; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23. – 4 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48204Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення містить рослинну олію та стабілізатори. Олія являє собою купаж кукурудзяної, соєвої та кунжутної олій, збалансована за співвідношенням поліненасичених жирних кислот ω-3 і ω-6 (9:1-10:1), має пероксидне число у діапазоні від 0,1 до 1 ммоль/кг 1/2 О і кислотне число у діапазоні від 0,1 до 0,3 мг KОН/г, та використаний комплекс стабілізаторів некрохмальної природи.ukпатенткорисна модельолійно-жирова промисловістьрослинна оліястабілізаториполіненасичені жирні кислотиЕмульсійний харчовий продукт функціонального призначенняTechnical Report