Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення - Кричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна; Бєлінська, Анна Павлівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2015)
Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення містить рослинну олію та стабілізатори. Олія являє собою купаж кукурудзяної, соєвої та кунжутної олій, збалансована за співвідношенням поліненасичених жирних кислот ω-3 і ω-6 (9:1-10:1), має пероксидне число у діапазоні від 0,1 до 1 ммоль/кг 1/2 О і кислотне число у діапазоні від 0,1 до 0,3 мг KОН/г, та використаний комплекс стабілізаторів некрохмальної природи.
Keywords: патент; корисна модель; олійно-жирова промисловість; рослинна олія; стабілізатори; поліненасичені жирні кислоти