Методичні вказівки до лабораторної роботи "Створення баз даних за допомогою мови Transact SQL" - Кащеєв, Леонід Борисович; Коваленко, Сергій Володимирович; Куценко, Олександр Сергійович (НТУ "ХПІ", 2018)
Метою даної лабораторної роботи є ознайомлення з можливостями мови Transact-SQL для створення реляційних баз даних (БД), таблиць, що нормалізовані до третьої нормальної форми, побудови зв'язків між таблицями. Необхідно розглянути способи перевірки коректності введення даних, як за допомогою простих умов, так і використовуючи призначені для користувача функції. База даних повинна зберігати інформацію деякої предметної області, що передбачає введення конкретних даних до таблиць.
Keywords: мова Transact-SQL; бази даних; система управління базами даних; СУБД; Microsoft SQL Server; SQL Server Management Studio; MS SQL Server; структура баз даних