Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів денного та заочного навчання з навчальної дисципліни "Управління проєктами" - Зубкова, Аліна Болеславівна; Клепікова, Світлана Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета дисципліни полягає в освоєнні студентами теоретичних та практичних аспектів ефективного управління проєктами. Студенти здобудуть розуміння основних принципів та методологій управління проєктами, вивчать інструменти та техніки планування та виконання проєктів, а також розвинуть навички комунікації, лідерства та роботи в команді в контексті проєктного управління. Дисципліна надає студентам знання, необхідні для успішного керівництва проєктами будь-якої складності та обсягу, що важливо в умовах сучасного динамічного бізнес середовища.
Keywords: методичні рекомендації; самостійна робота; управління проєктами