Анан'єва, Валерія ВікторівнаБєлінська, Анна ПавлівнаОвсяннікова, Тетяна ОлександрівнаПетров, Сергій ОлександровичЖирнова, Світлана Вікторівна2019-05-142019-05-142018Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв" : для студ. зі спеціалізації 161.10 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" / уклад. В. В. Анан'єва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 48 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41093У методичних вказівках описані лабораторні роботи, призначені для студентів спеціалізації 161.10 "Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів", і дозволяють отримати уявлення про структуру та властивості біологічних молекул і макромолекул, в тому числі ферментів, про основні біологічні процеси, структури та стабільності мембран, особливості перебігу біохімічних реакцій. Завданнями методичних вказівок є вивчення важливих біологічних процесів, властивостей біологічних структур, принципів якісного та кількісного аналізу біомолекул, подолання розриву між теоретичними знаннями і практичним творчим використанням сучасних фізико-хімічних методів.ukбіохіміябіологічні молекулибіохімічні реакціїмакромолекулиферментибілкиамінокислотибіуретова реакціяксантопротеїнова реакціяреакція Фолянінгідринова реакціяреакції осадження білківметод виділення казеїнужелатинферментативний гідроліз крохмалюα-амілазакаталазануклеїнові кислотигідроліз нуклеопротеїдіввуглеводифруктозаліпідикислотне числойодне числовітаміниМетодичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"Learning Object