Особливості та сфери застосування математичного програмування в економіці - Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Погорєлов, Д. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття містить дослідження особливостей та сфери застосування математичного програмування в економіці, класифікацію економіко-математичних моделей.

The article contains research features and scope of mathematical programming in the economy, classification of economic and mathematical models.
Keywords: економіко-математична модель; ціль; задача оптимізації; лінійне програмування; нелінійне програмування; аналіз