Завдання та методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Фінанси підприємств" - Кочетова, Тетяна Іванівна (My University, 2018)
Завдання та методичні вказівки до виконання самостійної роботи складено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни "Фінанси підприємств" і рекомендовано для студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". Робота містить програму навчальної дисципліни "Фінанси підприємств", методичні рекомендації щодо змісту і організації самостійної роботи студентів, питання для самоконтролю знань щодо засвоєння теоретичного матеріалу за темами лекцій, список джерел інформації.
Keywords: фінанси підприємств; фінансові розрахунки; активи підприємства; капітал підприємства; кредитування підприємств; фінансові результати; грошовий оборот; грошові розрахунки; фінансове планування; банкрутство