Турбо Паскаль 7.0 - Безменов, Микола Іванович (НТУ "ХПІ", 2006)
У навчальному посібнику описані можливості однієї з найпопулярніших мов програмування – Turbo Pascal (версія 7.0). Наведено досить повне описання мови, а також її основних модулів (Crt, Dos, Graph, Strings). Викладення супроводжується великою кількістю прикладів програм. Призначено для студентів, які навчаються за напрямами "Прикладна математика" та "Інформатика", а також для студентів інших технічних та економічних спеціальностей. Може рекомендуватися учням випускних класів середніх учбових закладів.
Keywords: мови програмування; Turbo Pascal; інформатика; текстові редактори; об'єктно-орієнтоване програмування; TP 7.0