Скорнякова, В. С.Клещев, Микола ФедосовичОгурцов, Олександр Миколайович2020-02-122020-02-122018Скорнякова В. С. Оптимізація біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани / В. С. Скорнякова, М. Ф. Клещев, О. М. Огурцов // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 109.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44306ukмолочний цукормолочнокислі бактеріїсквашуваннябактеріальна закваскаОптимізація біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметаниThesis