Дослідження методів генерації креативних ідей в бізнесі - Максименко, Анастасія; Перерва, Петро Григорович (Видавництво "Фенікс", 2024)
В доповіді доведено, що бізнес зможе ефективно використовувати методи генерації креативних ідей, підвищувати свою інноваційність і адаптивність. Це ключ до розвитку конкурентних переваг у сучасному динамічному ринку. Дослідження методів генерації креативних ідей допомагає бізнесу підтримувати інноваційність та адаптивність, що важливо для збереження конкурентних позицій на ринку
Keywords: креативна економіка; цифровізація; генерація ідей; розвиток; ефективність; креативні ідеї; методи генерації