Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічних робіт по курсу "Страховий менеджмент" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні рекомендації щодо виконання розрахунково-графічного завдання з курсу Страховий менеджмент
Keywords: страхування; методичні рекомендації; менеджмент підприємств; індивідуальні завдання; розрахункові завдання