Формування, використання та відтворення людського капіталу в бухгалтерському обліку: співвідношення понять "витрати" та "інвестиції" - Давидюк, Тетяна Вікторівна; Оганджанян, С. Г. (Житомирський державний технологічний університет, 2009)
Досліджено змістовне навантаження понять “витрати” та “інвестиції” у їх взаємозв’язку з формуванням, використанням та відтворенням людського капіталу та їх вплив на систему бухгалтерського обліку.
Keywords: інвестування; діяльність інтелектуальна; персонал; сила робоча