Щодо формування сучасних регіональних систем безпеки - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Семенов, Євгеній Олександрович (Харківський національний економічний університет імені С. Кузнеця, 2024)
Формування сучасних регіональних систем безпеки є складним процесом, що вимагає взаємодії та співробітництва між країнами в регіоні. Однак, такі системи є важливим інструментом для забезпечення стабільності, миру та безпеки в сучасному світі.
Keywords: територіалізація; детериторіалізація; безпека; регіональні комплекси безпеки