Напрямки застосування аутсорсингу на підприємстві - Товажнянський, Павло Вячеславович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Досліджено найпоширеніші моделі застосування аутсорсингу, що дозволило зробити висновки про те, що в кожній моделі мають місце свої переваги та недоліки, але є кілька загальних складових, на які аутсорсі варто звернути увагу при виборі будь-якого залучення підрядника-аутсорсера.
Keywords: аутсорсинг персоналу; дослідження; сторонні організації; ефективність; промислові підприємства