Дистанційна організація навчальних занять з фізичного виховання у період військового стану - Блошенко, Олена Іванівна; Ширяєва, Світлана Вікторівна; Кучеренко, Григорій Григорович (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
У дослідженні розглянуто питання організації навчальних занять з фізичного виховання у період військового стану як одне із важливих завдань кафедри фізичного виховання університету. Відмічено, що організуючи якісне навчання з навчальної дисципліни «Фізичне виховання», викладачі кафедри намагаються пристосуватися до вимог освітнього процесу, знайти ефективні рішення з організації навчальних занять з дисципліни з використанням цифрових технологій.
Keywords: спеціалізація; спілкування; студенти; specialization; communication; students